Van der Vaart en vriendin willen terug naar Nederland: 'Arnhem is een topstad'

Van der Vaart en vriendin willen terug naar Nederland: 'Arnhem is een topstad'

31-07-2018 20:15
101

Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman denken eraan om zich weer in Nederland te gaan vestigen, vertelt de oud-Ajacied aan Mokum Magazine. De clubloze Van der Vaart en zijn handballende partner wonen nu nog in Denemarken.

Hoewel de 35-jarige linkspoot openlijk flirt met het Deense Esbjerg, denkt hij dat het niet lang zal duren voordat hij weer in Nederland gaat wonen. "Ik heb het altijd heel lekker gevonden om in het buitenland te wonen. Maar Nederland is natuurlijk wel mijn land en mijn vriendin Estavana wil graag terug, dus als handbalman volg ik haar graag, haha", aldus Van der Vaart. Het paar is van plan om zich te vestigen in Arnhem, de geboortestad van Polman. "In het verleden kwam ik alleen in de buurt van het Gelredome om er drie punten op te halen, maar Arnhem is echt een topstad."

Van der Vaart heeft ook al ideeën voor na zijn actieve loopbaan: de voormalig Oranje-international hoopt ooit in de jeugdopleiding van zijn oude liefde Ajax aan de slag te gaan. "Ik ben nog steeds voetballer, dus zelf ben ik daar nog niet echt mee bezig. Dat neemt niet weg dat Ajax mijn club is en ik er geen geheim van maak dat ik op een dag graag zou terugkeren in een leuke functie. Maar laat ik eerst mijn trainersdiploma's halen en daarna zien we wel weer verder."

Lees ook: Van der Vaart voorspelt Ajax-titel: "Toch maak ik me wel een beetje zorgen"