Veel interesse voor transfervrije Boymans: Duurt nog twee tot drie maanden

Veel interesse voor transfervrije Boymans: "Duurt nog twee tot drie maanden"

07-08-2018 14:35
35

Sinds zijn vertrek bij FC Utrecht zit Ruud Boymans zonder club. Over belangstelling heeft de transfervrije spits niet te klagen. Vóórdat hij ergens aan de slag gaat, wil Boymans echter eerst fit worden. 

De zaakwaarnemer van de aanvaller laat dat weten aan 1Limburg"Er is nog steeds veel interesse, maar hij wil eerst revalideren en dan kijken we pas verder. Zijn ambitie-niveau? Dat is moeilijk aan te geven nu, het duurt nog wel twee tot drie maanden voordat hij ergens kan aansluiten. Maar het is duidelijk dat hij een Eredivisie-spits is. Een echte nummer negen, daar heb je er maar weinig van in Nederland."

Wedden

Meer odds

De afgelopen jaren kampte Boymans (28) met het nodige blessureleed. Sinds de zomer van 2014 speelde hij slechts 40 officiële duels op het hoogste niveau, rekende 1Limburg uit. 

Afgelopen seizoen haalde FC Utrecht hem terug, nadat een avontuur bij Al-Shabab in de Verenigde Arabische Emiraten op een teleurstelling was uitgelopen. Hij kreeg in stadion Galgenwaard de kans om aan zijn fitheid te werken. In Nederland speelde Boymans eerder voor onder meer AZ, NEC en Willem II.