Oud-Feyenoorder verlaat tegenstander Trencin: Minder gespeeld dan gehoopt

Oud-Feyenoorder verlaat tegenstander Trencin: "Minder gespeeld dan gehoopt"

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 19:18do 16-08-2018 om 19:18

Milton Klooster zal niet van de partij zijn tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en AS Trencin van donderdagavond. De voormalig jeugdspeler van de stadionclub is, uitgerekend in de week van het tweeluik tegen zijn oude club, vertrokken uit Slowakije.

"Ik had graag tegen Feyenoord laten zien wat ik in huis heb, maar ben helaas net weg", vertelt de 21-jarige buitenspeler aan Voetbal International. Klooster werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan Inter Bratislava, maar is nu definitief vertrokken bij Trencin. "Door blessures heb ik minder gespeeld dan gehoopt."

Klooster is inmiddels terug in Nederland, waar hij meetraint met de amateurs van FC Lisse, en zag Trencin tijdens de heenwedstrijd met 4-0 winnen, maar denkt niet dat de return een gelopen koers is. "Ik heb niet bij Feyenoord in het eerste gespeeld, maar ken de kracht van De Kuip. Ik hoop en verwacht eigenlijk ook nog een geweldige return. We gaan het zien wie er uiteindelijk doorgaat."

Joey Sleegers, Philippe van Arnhem, Desley Ubbink en Aschraf El Mahdioui vormen nu de Nederlandse enclave bij Trencin, dat donderdagavond om 20.30 uur aftrapt in De Kuip.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord een historische comeback realiseren tegen Trencin?

(1796 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws