De Ligt: Als hij toch nog vertrekt, kan hij dat met opgeheven hoofd doen

De Ligt: "Als hij toch nog vertrekt, kan hij dat met opgeheven hoofd doen"

Gepubliceerd: maandag 27 augustus 2018 om 07:50ma 27-08-2018 om 07:50

Hakim Ziyech hoopt nog altijd op een transfer naar een Europese topcompetitie. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Matthijs de Ligt hoopt dat de sterspeler bij Ajax blijft.

De Ajax-aanvoerder geniet in het veld van Ziyech, die ook tegen FC Emmen (5-0) weer in vorm was. "Iedereen wil dat hij blijft. Als je ziet hoe belangrijk hij voor ons is. Hij en Dusan Tadic houden altijd twee man bezig. Dat voetbalt voor een elftal zo lekker", zegt De Ligt in het AD.

In Amsterdam hoopt men dat de huidige selectie bij elkaar blijft. "We zijn met iets moois bezig en dat moeten we tegen Kiev afmaken. Dat is nu waar het om draait. Ik merk aan Hakim wel dat hij lekker in zijn vel zit. Hij is ook echt een vrolijke jongen die binnen de groep veel grappen maakt. Als hij toch nog vertrekt, kan hij dat met opgeheven hoofd doen."

Het Algemeen Dagblad schrijft maandag dat Ziyech nog altijd hoopt op een late deal met een club in een Europese topcompetitie. Deze zomer leek een droomtransfer naar AS Roma in de maak, maar de Italiaanse topclub haakte af. Inmiddels is de transfermarkt in Italië gesloten.

Lees ook: 'Ajax moet financieel plaatje Ziyech razendsnel gelijk trekken met Tadic en Blind'

Poll

Speelt Ziyech ook na 31 augustus bij Ajax?

(18246 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws