'Dit jaar op en neer reizen naar Almelo vanaf Amsterdam, dat zag ik niet zitten'

'Dit jaar op en neer reizen naar Almelo vanaf Amsterdam, dat zag ik niet zitten'

01-09-2018 15:36
23

Naast FC Utrecht toonden ook Heracles Almelo én ploegen uit het buitenland afgelopen maand belangstelling voor Oussama Tannane. De buitenspeler had echter direct zijn zinnen gezet op een overstap naar de Domstad, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. 

"Ik kon naar buitenlandse clubs die nu Champions League spelen. Ik kon naar Heracles, waar ze gek op me waren en ik op hun. Maar toen Utrecht interesse toonde, zei ik gelijk tegen mijn zaakwaarnemer: daar wil ik heen", aldus de 24-jarige Tannane, die afgelopen seizoen door zijn werkgever Saint-Étienne werd verhuurd aan Las Palmas. 

Wedden

Meer odds

"Op en neer naar Almelo reizen vanaf Amsterdam zag ik niet zitten. Maar ik ben wel iemand die graag bij mensen blijft die ik heb leren kennen. Dat Jean-Paul de Jong hier nu trainer is, was dus belangrijk voor me. Hij weet hoe ik ben, hoe ik ben als voetballer. Ik hoef niet opnieuw te beginnen."

De twee kennen elkaar uit de jeugdopleiding van Utrecht. "Ik zat in de C-tjes, hij was trainer van de A-jeugd. Maar ik mocht toen al onder hem trainen. Daar ben ik hem dankbaar voor. Om het op te mogen nemen tegen jongens die vier jaar ouder waren, vond ik heel speciaal. Het was een teken dat ik talent had."