Janmaat geniet: 'Je hoeft niet als Manchester City te spelen om succesvol te zijn'

Janmaat geniet: 'Je hoeft niet als Manchester City te spelen om succesvol te zijn'

05-09-2018 17:28
21

Met twaalf punten uit vier competitieduels kent Watford een droomstart in de Premier League. Rechtsback Daryl Janmaat maakt het allemaal van dichtbij mee en geniet van het succes van The Hornets.

"Drie weken geleden werden we nog getipt als degradatiekandidaat", aldus Janmaat tegenover Algemeen Dagblad. "Lijfsbehoud blijft voor ons en nog twaalf andere clubs het hoofddoel." Nog nooit begon Watford zo goed aan de competitie. "Je hebt 40 punten nodig om in de Premier League te blijven. Zo’n geweldige reeks zet natuurlijk wel zoden aan de dijk. We moeten hiervan genieten. Het gaat ongelooflijk goed. En zeker thuis kunnen we van iedereen winnen."

Wedden

Meer odds

Volgens Janmaat is trainer Javi Gracia in zijn werkwijze in veel opzichten vergelijkbaar met bondscoach Ronald Koeman. "Je hoeft niet als Manchester City te spelen om succesvol te zijn. Je kunt wel maximaal presteren door pragmatisch te werken. Met de spelers die je hebt, moet je er het beste van maken. En daarmee resultaat boeken. Dat het kan, laten we bij Watford zien."