Dijkhuizen blikt terug: 'Ajax heeft één kans gehad met Neres, wij vijf'

Dijkhuizen blikt terug: 'Ajax heeft één kans gehad met Neres, wij vijf'

06-09-2018 11:24
104

De spelers van FC Utrecht baalden dat het oefenduel tegen Ajax al na twintig minuten moest worden gestaakt wegens onweer. De Domstedelingen legden namelijk een heel behoorlijke wedstrijd op de mat, ondanks dat Ajax met 1-0 voor stond.

"Zij hebben één kans gehad met Neres, daar spat de kwaliteit gelijk van af. Het was gelijk een doelpunt. Wij hebben vijf kansen gehad. Görtler op de paal en nog een paar goede schoten gehad vanaf de zestien. Van der Maarel en Tannane waren er dichtbij, dus we speelden eigenlijk best goed", aldus Marinus Dijkhuizen voor de camera van FC Utrecht TV. Dijkhuizen nam na het vertrek van Jean-Paul de Jong samen met Rick Kruys het stokje over.

Volgens Dijkhuizen zaten zijn spelers balend in de kleedkamer. "De meesten trainen heel veel, maar spelen heel weinig. Jongens als Dessers en Görtler. We hebben natuurlijk een brede selectie. We gaan kijken of we op korte termijn nog iets kunnen regelen. Het zal lastig worden voor morgen (donderdag, red.) en anders gaan we een hele goede training met z'n allen wegzetten."