Eredivisie-topscorer El Khayati: 'Ik zou niet misstaan bij Feyenoord en PSV'

Eredivisie-topscorer El Khayati: 'Ik zou niet misstaan bij Feyenoord en PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 06:47vr 14-09-2018 om 06:47

Nasser El Khayati scoorde voor de interlandperiode liefst vier keer tegen Excelsior. Die lijn hoopt de 29-jarige middenvelder van ADO Den Haag zaterdag door te trekken tegen PSV, de club waar hij in de jeugd speelde en nog veel herinneringen heeft.

"Hoe ik als jonge Rotterdammer in Eindhoven woonde bijvoorbeeld. Een mooie tijd, maar ik kijk er met gemengde gevoelens op terug, omdat ik er niet ben doorgebroken", zegt El Khayati in het Algemeen Dagblad. "Ik heb genoeg kansen gehad. Zo mocht ik als jeugdspeler met de beloften meedoen en heb ik onder Sef Vergoossen met het eerste elftal meegetraind."

Een doorbraak bleef ook bij FC Den Bosch en NAC Breda uit, waarna hij via Kozakken Boys en het buitenland bij ADO neerstreek. "Ik roep vanaf het begin: ik hoop op één mooi, goed seizoen bij ADO en wil dan weer hogerop. Datgene wat ik moet doen is gebeurd, alleen de mooie nieuwe club is uitgebleven. Dus gaan we voor weer een mooi seizoen hier."

"Het leven gaat door, ik sta er nu zo in van: laat het maar zien tegen een club uit de top-drie", vervolgt El Khayati. "Als ik kijk naar Feyenoord en PSV, dan zou ik daar zeker niet misstaan. Ik heb ook bij beide een verleden, dus dat zou wel mooi zijn. Het moet straks wel concreet worden, anders denk ik aan het buitenland. Ik ga er tot nu toe vanuit dat ik dit seizoen bij ADO blijf."

Poll

Is El Khayati een aanwinst voor een Nederlandse topclub?

(5942 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws