'Er waren geruchten dat ik met de dochter van de trainer naar bed ben geweest'

'Er waren geruchten dat ik met de dochter van de trainer naar bed ben geweest'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 12:52vr 21-09-2018 om 12:52

Wilfried Zaha vertelt in een interview met ESPN over zijn moeilijke periode bij Manchester United. De Engelse spits werd in de zomer van 2013 door Sir Alex Ferguson naar Old Trafford gehaald, maar kwam met name onder David Moyes amper aan de bak. Zaha kijkt niet terug op een succesvol United-avontuur.

"Ik heb bij United zoveel moeten doorstaan", zegt Zaha. "Er waren geruchten dat ik niet speelde omdat ik naar bed zou zijn geweest met de dochter van David Moyes. Niemand bij de club deed een poging om dat duidelijk te maken. Ik moest de demonen alleen bestrijden. Ik wist dat er niets klopte van die geruchten."

"Daar moest ik mee dealen toen ik negentien was, toen ik alleen woonde in Manchester en niemand in de buurt had, omdat de club besliste waar ik woonde", vervolgt Zaha. "Ze gaven me geen auto, die andere spelers wél kregen. Niets. Ik leefde alleen in die hel, weg bij mijn familie. Ik dacht: als dit me niet sterker maakt, wat dan wel?"

Zaha verdiende veel geld bij United, maar dat is volgens hem zeker niet alles. "Toen ik bij United speelde had ik geld, maar ik was nog steeds down en depressief. Mensen denken dat je leven anders is omdat je geld hebt en beroemd bent, dus behandelen ze je niet hetzelfde."

Zaha is inmiddels speler van Crystal Palace, waar hij een van de sterren is. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws