Boze Heerenveen-aanvaller: Als ik ga slapen, denk ik: je bent een idioot

Boze Heerenveen-aanvaller: "Als ik ga slapen, denk ik: je bent een idioot"

24-09-2018 10:48
6

Nemanja Mihajlovic is boos en teleurgesteld na de uitwedstrijd tegen Excelsior. Hoewel de Servische aanvaller van sc Heerenveen tijdens de remise in Rotterdam (3-3) belangrijk was met twee assists, vindt Mihajlovic vooral dat hij het véél beter had moeten doen. 

"Er waren situaties die ik beter had kunnen uitspelen. Als ik ga slapen, denk ik: je bent een idioot Nemanja. Dit had voor mij een perfecte wedstrijd kunnen zijn", blikt de aanvaller terug met de Leeuwarder Courant. 

"Ik moet ervoor zorgen dat ik geen fouten meer maak, dat ik het niveau haal van mijn tijd bij Partizan Belgrado. Dat zou goed voor mezelf, het team en de club zijn."

Heerenveen knokte zich in Kralingen van een 1-3 achterstand terug naar een remise. Eigenlijk was het punt niet verdiend, erkent Mihajlovic. "Dat zeg ik vooral op basis van de eerste helft die ik heb gezien. Pas na rust werden we wakker. Uiteindelijk wordt het nog 3-3 omdat we hard werkten. Dat moeten we blijven doen, want deze club verdient het om in het linkerrijtje te staan."