Gefrustreerde bankzitter bij Vitesse: Daarna niets meer. Helemaal niets

Gefrustreerde bankzitter bij Vitesse: "Daarna niets meer. Helemaal niets"

Gepubliceerd: woensdag 26 september 2018 om 08:13wo 26-09-2018 om 08:13

Khalid Karami is momenteel niet happy bij Vitesse. Vol goede moed maakte de vleugelverdediger in de zomer de overstap van Excelsior naar Arnhem. Bij zijn nieuwe club zit Karami dit seizoen echter vooral op de bank. 

"Ik ben sportman. 28 jaar. In de bloei van mijn leven. Dan doet de bank pijn. Ik vind het super lastig om niet te spelen", zegt hij in gesprek met dagblad de Gelderlander. 

Sinds zijn transfervrije vertrek uit Rotterdam gunde Vitesse-trainer Leonid Slutsky Karami amper speeltijd. "Eerst een helft in de oefencampagne in Oostenrijk. Daarna dertig minuten. Toen een kwartier. En daarna niets meer. Helemaal niets. Dit is voor mij, als liefhebber en topsporter, heel erg zwaar."

"Ik kon naar meer clubs. Maar ik koos voor Vitesse, want dat paste bij mijn ambities. Dit is een mooie club. Maar als je niet voetbalt, ziet alles er toch heel anders uit."

Karami snapt de wetten van topsport. Maar: "Ik heb geen kans gehad mijn kwaliteiten te laten zien. Ik heb geen enkele keer een basisplaats gekregen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws