'Ik denk dat PSV de meeste kans heeft om te winnen van Inter'

'Ik denk dat PSV de meeste kans heeft om te winnen van Inter'

01-10-2018 07:16
39

Aad de Mos heeft vooruitgeblikt op de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV en denkt dat alleen de Eindhovenaren serieus kans maken op een resultaat. De ploeg van Mark van Bommel speelt woensdag thuis tegen Internazionale.

"PSV zit in een flow en heeft tot nu toe alles gewonnen. 21 punten uit zeven wedstrijden. Ze krijgen wel een tegenstander die goed op resultaat kan spelen, maar ik denk dat het venijn voorin zit met Lozano en Bergwijn", aldus De Mos op Instagram. "Dat zijn spitsen die samen met De Jong altijd kunnen scoren. Ik denk dat PSV de meeste kans heeft om te winnen."

Wedden

Meer odds

Ajax speelt dinsdag tegen Bayern München. De Mos voorspelt een lastig karwei voor de Amsterdammers. "Ajax speelde tegen Fortuna geen goede wedstrijd en kreeg veel kansen tegen, dus is kwetsbaar in de verdediging."

"Het grote nadeel voor Ajax is dat Bayern twee wedstrijden niet gewonnen heeft (gelijk tegen Augsburg en verlies tegen Hertha BSC, red.). Het zou mij niet verbazen als er een wraakactie komt van Bayern om deze wedstrijd wél te winnen. Ajax is kwetsbaar achterin, dus ik zie ze geen punten halen in München."