Duidelijke taal van bankzitter Ayoub: 'Moeilijk, ik hoor die geluiden zelf ook'

Duidelijke taal van bankzitter Ayoub: 'Moeilijk, ik hoor die geluiden zelf ook'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 20:48di 09-10-2018 om 20:48

Feyenoord-middenvelder Yassin Ayoub baalt van zijn bijrol in Rotterdam-Zuid. De 24-jarige controleur kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, maar liep tijdens de voorbereiding een blessure op en heeft zich nog niet in het elftal van Giovanni van Bronckhorst kunnen spelen.

Ayoub draait er in gesprek met RTV Rijnmond niet omheen. "Ik mag niet liegen. Het is gewoon moeilijk, dat is logisch", aldus de middenvelder, die tot nu toe vier keer is ingevallen tijdens een Eredivisie-wedstrijd. "Ik ben naar een nieuwe club gegaan met de intentie om elke week te voetballen. Als je dan buiten de boot valt, is dat pijnlijk en moeilijk."

Volgens meerdere voetbalvolgers is Ayoub echter toe aan een basisplek. "Het is moeilijk, omdat ik ook die geluiden hoor. Voor mijn gevoel ben ik goed ingevallen in de momenten die ik heb gekregen." De middenvelder blijft strijdbaar. "Ik ken mezelf. Bij FC Utrecht was ik ook niet altijd de vaste waarde en heb ik mezelf opnieuw moeten bewijzen. Meestal ging dat me goed af, dus ik vertrouw op mijn kwaliteiten."

Poll

Ayoub hoort in de basis bij Feyenoord

(3341 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws