In het kort: Vertonghen mist PSV-duels, Jörgensen scoort voor Jong Feyenoord

In het kort: Vertonghen mist PSV-duels, Jörgensen scoort voor Jong Feyenoord

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 18:12do 11-10-2018 om 18:12

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Vertonghen mist PSV-wedstrijden
Oud-Ajacied Jan Vertonghen zal niet van de partij zijn tijdens de twee Champions League-wedstrijden tussen Tottenham Hotspur en PSV. De Belg liep eind september een hamstringblessure op in competitieduel met Huddersfield Town en wordt pas in december weer terugverwacht, melden The Spurs via de clubsite. Het tweeluik tussen Tottenham en PSV staat gepland op 26 oktober en 6 november.

Jörgensen scoort voor Jong Feyenoord
Jong Feyenoord heeft in de slotfase van de wedstrijd tegen Jong NAC toch nog drie punten gepakt. De Rotterdammers wonnen door een doelpunt van Nicolai Jörgensen in de 90ste minuut. De Deense spits deed mee bij Jong Feyenoord om wedstrijdritme op te doen. De Deen is net terug van een langslepende blessure.

ADO Den Haag stelt skybox beschikbaar aan ouderen
Samen met de stichting Met Senioren naar ADO hoopt ADO Den Haag de groeiende eenzaamheid onder supporters in die leeftijdscategorie tegen te gaan. 300 tot 400 senioren kunnen zo de thuiswedstrijden bijwonen in de zogenaamde Sky Lounge. Het gaat om senioren die fysieke klachten hebben en niet op de tribune plaats kunnen nemen of helemaal niet naar het stadion kunnen komen. ADO meldt dat er een contract is getekend voor één jaar.

Helmond Sport wil contract van de algemeen directeur verlengen
Algemeen directeur Leon Vlemmings van Helmond Sport kan binnen afzienbare tijd een contractverlenging tot medio 2023 ondertekenen, meldt het Eindhovens Dagblad. Het bestuur van Helmond ziet Vlemmings als de man die de club richting het nieuwe stadion op De Braak moet leiden. De Gemertenaar is sinds april actief bij Helmond. Hij heeft nu nog een contract tot medio 2020.  

Lees meer over: Nicolai Jorgensen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws