'NAC is in alles een veel mooiere club dan Willem II, heb spijt van mijn vertrek'

'NAC is in alles een veel mooiere club dan Willem II, heb spijt van mijn vertrek'

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 09:15wo 17-10-2018 om 09:15

NAC Breda 'is in alles een veel mooiere club dan Willem II'. Dat zegt Kevin Brands in gesprek met BN DeStem. De aanvallende middenvelder speelde in het recente verleden voor beide Brabantse ploegen. 

Brands, tegenwoordig actief bij Barendrecht, stond in het seizoen 2015/16 onder contract in Breda. "Ik voel oprechte passie bij NAC, het hele stadion doet mee en de supporters gaan door het vuur voor de spelers. Willem II is rustig, er gebeurt veel minder en alleen achter het doel roeren ze zich een klein beetje. Als speler van Willem II is het intimiderend om in Breda te spelen, andersom niet", vertelt hij.

"NAC is in alles een veel mooiere club met een trouwere en grotere aanhang. Ik krijg nu nog kippenvel als ik eraan denk. Ik durf eerlijk te zeggen dat ik spijt heb van mijn vertrek."

De stad Breda is ook heel anders dan Tilburg, weet hij. "Ik kom uit Den Bosch, een stad vergelijkbaar met Breda. Warm, gezellig, bourgondisch, open, sociaal en toegankelijk. Tilburg heeft van die grote stadswijken waar iedereen langs elkaar heen leeft, de mensen zijn minder benaderbaar. Breda voelde als thuis."

Aanstaande zondag staat in het Rat Verlegh Stadion de clash tussen hekkensluiter NAC en nummer elf Willem II op het programma. 

Poll

Wat wordt de uitslag in Breda?

(1537 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws