Invaller Kluivert ziet kansloos AS Roma opnieuw verliezen

20-10-2018 17:00
22

AS Roma is tegen een nieuwe nederlaag aangelopen in de Serie A. In het Stadio Olimpico ging SPAL er met de drie punten vandoor: 0-2.

Roma presteert dit seizoen wisselvallig, maar leek het de afgelopen weken op de juiste rit te hebben. Zaterdagmiddag ging het weer mis. SPAL, de nummer veertien van de Serie A, was in Rome oppermachtig. De bezoekers kwamen in de 38e minuut op voorsprong door Andrea Petagna, die de bal vanaf de strafschopstip achter de Roma-doelman schoot.

Na de rust werd de voorsprong verdubbeld door Kevin Bonifazi. Roma-trainer Eusebio Di Francesco bracht Justin Kluivert om het tij te keren, maar dat lukte niet. Kluivert verving Bryan Cristante, die geen potten kon breken. Kluivert kon dat ook niet.

Roma blijft op de zesde plaats staan, maar kan dit weekend worden ingehaald door Fiorentina, Sassuolo en Parma.