Is PSV of Ajax volgens jou het beste bestand tegen het drukke schema?

Is PSV of Ajax volgens jou het beste bestand tegen het drukke schema?

21-10-2018 09:00
182

Zowel PSV als Ajax boekte zaterdag opnieuw een overtuigende zege in de titelstrijd in de Eredivisie. In de nabeschouwing van het Eredivisie-weekend zijn we benieuwd naar jouw mening!

PSV en Ajax walsen met speels gemak over hun tegenstanders heen, maar de grote vraag is of de topclubs dit ook volhouden met het drukke Europese schema dat voor de deur staat. Wie maakt als eerste een misstap in de competitie en wie weet het succes juist door te trekken naar de Champions League? Er valt genoeg te bespreken en dat gaan de mannen van De Derde Helft zondagavond uitgebreid doen.

De VP-community komt al vaak aan bod in de wekelijkse podcast en daar wordt nu een schepje bovenop gedaan. Jij krijgt namelijk de kans je mening te ventileren en een plekje in de podcast te verdienen. Wat je moet doen? Geef onder dit bericht antwoord op de volgende twee vragen:

1. Is PSV of Ajax beter bestand tegen het drukke schema en waarom?
2. Wie maakt momenteel de beste indruk: PSV of Ajax?

De leukste, beste, interessantste reacties worden uitgelicht in De Derde Helft, die vanaf maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat. Jouw kans op aandacht in de pers is nog nooit zo groot geweest!