Geblesseerde Pröpper: Ik schaam me diep, omdat ik een PlayStation heb gekocht

Geblesseerde Pröpper: "Ik schaam me diep, omdat ik een PlayStation heb gekocht"

10-11-2018 13:45
31

Heracles Almelo-aanvoerder Robin Pröpper kan tot zijn grote opluchting weer eens een wedstrijd van zijn club bezoeken. De centrale verdediger scheurde in september zijn kruisband af en heeft zijn operatie inmiddels achter de rug.

Pröpper revalideert in Zeist, maar kan verder niet veel ondernemen. "Ik moet nog rusten als ik thuiskom. Ik schaam me diep, omdat ik een PlayStation heb gekocht", vertelt hij aan TC/Tubantia. "Ik heb alle series op Netflix al gezien, veel boeken gelezen, gepuzzeld, dus ik moet iets doen met mijn tijd." De eerste week na de operatie was voor de 25-jarige Arnhemmer het meest vervelend. "Ik kon niks, moest opgetild worden van de bank. Ik had pijn en werd flink teruggeworpen. Maar ik relativeer ook meteen, ik ben een positief mens."

Wedden

Meer odds

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van zondagmiddag is Pröpper weer van de partij in het Polman Stadion. "De laatste weken heb ik de wedstrijden op televisie gezien, omdat ik rust moest houden. Daar word ik extra zenuwachtig van. Je hoopt dat het goed gaat, maar kunt niets." De centrale verdediger hoorde trainer Frank Wormuth zeggen dat hij gemist werd op het veld. "Het is mooi om gemist te worden. Maar of het met mij op dit moment beter zou zijn gegaan, weet niemand."

Pröpper neemt alle tijd voor zijn revalidatie en mikt op de voorbereiding van het nieuwe seizoen.