Memphis: 'Sommige spelers vinden het geweldig, ik heb er niks mee'

Memphis: 'Sommige spelers vinden het geweldig, ik heb er niks mee'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 06:50do 15-11-2018 om 06:50

Memphis Depay probeert zich zo min mogelijk aan te trekken van de schouderklopjes die hij al maanden krijgt. Bij zijn club Olympique Lyon én bij Oranje gaat het voortvarend met de 24-jarige aanvaller. Memphis houdt beide benen op de grond. 

Positieve stukjes over hemzelf vermijdt de voormalig PSV'er dan ook. "Sommige spelers vinden het geweldig om dingen over zichzelf te lezen, ik heb daar niks mee. Ik geef mezelf niet snel schouderklopjes. Vrienden zeggen: je mag trots zijn op jezelf. Maar daar is het nu niet de tijd voor", zegt Memphis in gesprek met de Volkskrant. 

Hij heeft nog steeds de ambitie om de absolute wereldtop te halen. Maar: "Uiteindelijk heb je altijd in je hoofd dat je de beste wil zijn. Het speelt alleen niet meer op de voorgrond. Ik kan heel erg genieten van een Frenkie de Jong, van een Iniesta. Messi, Ronaldo. Dat zijn allemaal geweldige voetballers waarvan ik blij ben dat ik soms met ze op het veld sta. Terwijl vroeger... wilde ik de competitie met ze aan. Dat is veranderd."
.

Poll

Gaat Memphis alsnog de wereldtop halen?

(7006 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws