Kerkhofjes: We gaan het vragen bij PSV. Het liefst in de rust van PSV-Feyenoord

Kerkhofjes: "We gaan het vragen bij PSV. Het liefst in de rust van PSV-Feyenoord"

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 16:35ma 19-11-2018 om 16:35

Willy en René van de Kerkhof hopen dat PSV bereid is om mee te werken aan een optreden in het Philips Stadion. De beroemde voetbaltweeling bracht afgelopen week een heuse carnavalskraker uit. 

Met 'Ik ben Willy en gij Rene', hopen de twee oud-internationals de hitlijsten te bestormen, vertellen ze in gesprek met Omroep Brabant. In de komende weken en maanden staan er de nodige optredens op het programma. "We hebben al aanvragen voor 31 optredens en daar zullen er vast nog een paar bijkomen", zegt Willy.

"We hebben het nummer trouwens eerst gezongen, maar toen bleek al snel dat we onze zangcarrière beter meteen weer konden stoppen. Toen zijn we maar gaan rappen en dat gaat beter."

Een optreden in het stadion van 'hun' PSV staat hoog op het wensenlijstje. "We gaan het vragen bij PSV. Het liefst in de rust van PSV-Feyenoord. Dat is de laatste thuiswedstrijd voor carnaval en anders een wedstrijd daarvoor tegen Fortuna Sittard. Maar bij PSV-Feyenoord is het natuurlijk het mooiste."

De volledige opbrengst van het nummer gaat overigens naar Sports for Children, een organisatie die oude sporttoestellen opknapt. 

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws