Van de Beek gelinkt aan twee clubs: Ik ben er niet mee bezig

Van de Beek gelinkt aan twee clubs: "Ik ben er niet mee bezig"

23-11-2018 18:20
36

Donny van de Beek wordt door Italiaanse media gelinkt aan AC Milan en AS Roma, maar de middenvelder is niet bezig met interesse van andere clubs. Hij richt zich op de komende wedstrijden met Ajax.

Het is ook niet dat Van de Beek anders naar de interesse kijkt ten opzichte van het begin van het seizoen, toen hij geen basisplaats had bij Ajax. Nu begint hij steeds vaker vanaf de eerste minuut. "Ik ben daar sowieso niet mee bezig", vertelt hij aan FOX Sports. "Je leest over iedereen heel veel berichten. Ik ben er niet mee bezig. Er komen belangrijke wedstrijden aan met Ajax. Ik denk dat dat veel belangrijker is."

Van de Beek is lovend over zijn ploeggenoot Frenkie de Jong, die de nieuwe Cruijff wordt genoemd en in de belangstelling staat van de Europese top. De belangstelling stijgt hem niet naar z'n hoofd. "Hij is heel nuchter. Dat vind ik mooi aan hem. Het is een fantastische speler waar je kunt van genieten, maar hij blijft altijd heel rustig. Dat siert hem. Dolletjes? Nee, dat niet. Hij lacht daar wel om. Ik vind het goed hoe hij daarmee omgaat. Hij verdient een compliment."