'PSG-aanvaller van zes ton beroofd tijdens Champions League-duel met Liverpool'

'PSG-aanvaller van zes ton beroofd tijdens Champions League-duel met Liverpool'

29-11-2018 18:44
37

Eric Maxim Choupo-Moting is beroofd terwijl hij de Champions League-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Liverpool aan het spelen was. De aanvaller van de Parijzenaars was niet thuis op het moment dat er in zijn huis ingebroken werd.

Franse media maken donderdag melding van de inbraak. De dieven hebben een aantal peperdure handtassen ter waarde van ruim twee ton gestolen en ook is er voor bijna 400.000 euro aan juwelen verdwenen. De totale schade wordt geschat op ongeveer 600.000 euro. Op het moment dat Choupo-Moting thuis kwam, was een groot gedeelte van zijn inboedel verdwenen. Ook de kerstcadeautjes die de aanvaller had gekocht zijn gestolen.

Wedden

Meer odds

Choupo-Moting woont in West-Parijs, waar de dieven flink huisgehouden hebben. Niet alleen de speler is beroofd, in dezelfde buurt is er ook ingebroken bij een aantal journalisten. De opbrengst was daar echter een stuk minder dan bij Choupo-Moting.

Choupo-Moting begon woensdag niet in de basis tegen Liverpool. In de tweede helft verving hij Edinson Cavani en zag hij zijn ploeg met 2-1 winnen van The Reds.