Robben mogelijk 'naar andere topclub': 'Maar het kan ook de Zlatan-route worden'

Robben mogelijk 'naar andere topclub': 'Maar het kan ook de Zlatan-route worden'

03-12-2018 23:16 Laatste update: 04-12-2018 20:25
44

Het is niet uitgesloten dat Arjen Robben toch nog naar een topclub verkast. Volgens Valentijn Driessen zou Robben best open staan om het bij een andere topclub nog een keer te proberen.

"Ik weet echt niet wat zijn bedoelingen zijn. Ik dacht eigenlijk aan Ronaldo. Die is gewoon naar Juventus gegaan. Misschien is er een club in een ander land die wel ruimte biedt aan Robben om op topniveau te voetballen", aldus Driessen bij Natafelen op FOX Sports. "Er zijn ook clubs die het wel zien zitten in wat oudere spelers."

Wedden

Meer odds

Driessen denkt dat Robben, die zondag bekendmaakte dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Bayern München, eventueel wel open zou staan voor een overgang naar een andere topclub. "Hij heeft zoveel kwaliteiten en zoveel klasse nog, dat hij dat niveau volgens mij nog wel een jaar of twee aankan. (...) Maar het kan ook de Zlatan-route worden. Het lijkt me voor spelers die wat ouder zijn een mooie uitdaging om in Amerika te voetballen bijvoorbeeld."

De kans dat Robben de overstap maakt naar PSV lijkt Driessen klein. "Wat kan hij bij PSV nou extra winnen? Hij gaat ze niet aan de Europa Cup helpen en ook niet aan de halve finale van de Europa Cup."