Waarschuwing Van der Meyde: Ze moeten op hun hoede zijn tegen PSV

Waarschuwing Van der Meyde: "Ze moeten op hun hoede zijn tegen PSV"

11-12-2018 13:17 Laatste update: 13:47
40

Andy van der Meyde verwacht dinsdagavond een zege voor Internazionale, dat het in het Guiseppe Meazza opneemt tegen PSV. Voor PSV staat er niets meer op het spel, Inter moet winnen om kans te maken op de volgende ronde van de Champions League. Van der Meyde kwam in zijn carrière voor beide clubs uit. 

"Ik hoop dat Inter zich plaatst voor de volgende ronde", zegt Van der Meyde tegen La Gazzetta dello Sport. "Ik ben nog steeds een Interista. Het zal lastig worden voor Tottenham Hotspur om FC Barcelona te verslaan in Camp Nou, maar alles is mogelijk in het voetbal."

Van der Meyde waarschuwt Inter. "Ze moeten op hun hoede zijn tegen PSV. Zij hebben niets te verliezen en hebben veel goede en jonge spelers, zoals Lozano. Ik ben zeker van een ding: als Inter thuis speelt en moet winnen, winnen ze uiteindelijk ook. Spalletti (de trainer van Inter, red.) heeft karakter en je ziet dat hij een goede band heeft met zijn team."

Van der Meyde was van 2003 tot 2005 actief in Milaan. De oud-prof had verschillende trainers, maar "mocht niemand", zegt hij. "Ze zeiden: we moeten met vleugelspelers spelen, maar jij moet verdedigen. Ik speelde als middenvelder, maar was een vleugelaanvaller. Ik had nog nooit verdedigd, daarom was het moeilijk voor me."

No Poll