Ten Hag lacht om lofprijzingen van oud-collega: 'Je weet hoe dat altijd gaat'

Ten Hag lacht om lofprijzingen van oud-collega: 'Je weet hoe dat altijd gaat'

Gepubliceerd: dinsdag 11 december 2018 om 21:43di 11-12-2018 om 21:43

Erik ten Hag moet hartelijk lachen om de uitlatingen van zijn oud-collega Karl-Heinz Rummenigge. De voorzitter van Bayern München, waar Ten Hag enige tijd trainer was van het tweede elftal, dat Ajax het beste elftal in tien jaar tijd heeft en dat Ten Hag de Amsterdammers terugleidt naar de Europese top.

Volgens de Tukker horen deze lovende woorden echter bij de gebruikelijke tactieken voorafgaand aan een Europese wedstrijd. "Je weet hoe dat gaat voor een Europese wedstrijd, dan wordt een tegenstander altijd heel groot gemaakt", laat Ten Hag weten aan Ajax Life. De trainer wil zich dan ook niet van de wijs laten brengen. "Wij laten ons geen zand in de ogen strooien."

Ten Hag doet zelfs het omgekeerde en prijst zijn oude werkgever de hemel in. "Het is een geweldige club, die op basis van een goede filosofie en strategie al jarenlang tot de wereldtop behoort. Bayern heeft ook nu een geweldig elftal, met sensationele spelers."

Ajax en Bayern trappen woensdagavond af om 21.00 uur. De inzet van het treffen is de eerste plek in Poule E van de Champions League.

Lees ook: Ten Hag: 'Ik ben daar niet mee bezig, dat vind ik weinig zinvol'

Poll

Wat wordt Ajax - Bayern München?

(14199 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws