Ten Hag: 'We staan voor een geweldige uitdaging, duels met Bayern meenemen'

Ten Hag: 'We staan voor een geweldige uitdaging, duels met Bayern meenemen'

17-12-2018 18:46 Laatste update: 18:49
46

Erik ten Hag kijkt uit naar de dubbele confrontatie met Real Madrid in de achtste finale van de Champions League. De Ajax-trainer beseft dat zijn ploeg voor een grote uitdaging staat.

"Prachtig", reageert Ten Hag voor de camera van Ajax TV op de loting. "Zij hebben vier van de vijf laatste edities gewonnen. Daar mogen wij ons mee gaan meten. We staan voor een geweldige uitdaging."

"De twee groepswedstrijden tegen Bayern München waren al een mooie test", vervolgt Ten Hag. "Daar moeten we van leren. En dat moeten we weer meenemen." Hij is niet bang dat zijn ploeg al te zeer onder de indruk is van het Estadio Santiago Bernabéu. "Deze ploeg houdt juist van zo’n entourage. Daar halen we extra motivatie uit. Het is een schitterend affiche."

Ten Hag prijst de kwaliteit in de selectie van Real. "Zij hebben een geweldige selectie", zegt hij over de huidige nummer vier van de Primera Division. "Maar wij hebben ook een goed elftal en dat hebben we ook tegen Bayern München weer laten zien. Het is duidelijk dat het heel moeilijk wordt. Maar dat willen we juist ook. We willen onze grenzen verleggen en steeds beter worden."

No Poll