'Respectloze' Rabiot bezig aan laatste PSG-maanden: 'We zijn maandenlang misleid'

'Respectloze' Rabiot bezig aan laatste PSG-maanden: 'We zijn maandenlang misleid'

Gepubliceerd: maandag 17 december 2018 om 20:49ma 17-12-2018 om 20:49

Adrien Rabiot heeft het verbruid bij Paris Saint-Germain. De 23-jarige middenvelder wil zijn aflopende contract niet verlengen en hoeft niet meer op een vaste basisplek te rekenen, kondigt technisch directeur Antero Henrique aan.

De onderhandelingen tussen club en speler lopen al meerdere maanden en leken de goede kant op te gaan. "We hadden positieve gesprekken met zijn zaakwaarnemer en we waren bereid om al zijn eisen in te willigen. Hij zou nog jarenlang bij ons blijven", blikt Henrique terug in gesprek met Yahoo Sports. Er kwam echter een onverwachte kink in de kabel. "Het lijkt erop dat de speler en zijn zaakwaarnemer ons maandenlang misleid hebben. Dit is respectloos ten opzichte van de club en de fans."

Rabiot heeft Henrique inmiddels laten weten dat hij definitief niet bij wil tekenen. Deze beslissing zal consequenties hebben, waarschuwt de Portugees. "Daar zijn we duidelijk in: hij zal voorlopig op de bank zitten." De Franse international kan aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken uit Parijs, maar wellicht gaat hij tijdens de komende transferwinter de PSG-deur achter zich dichttrekken. Zijn plek op het middenveld zal komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid ingevuld worden door Frenkie de Jong.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws