Tadic: Ik heb het gevoel dat ze Eden Hazard over gaan nemen

Tadic: "Ik heb het gevoel dat ze Eden Hazard over gaan nemen"

18-12-2018 07:08 Laatste update: 09:18
31

Dusan Tadic houdt absoluut geen rekening met een makkelijk tweeluik tegen Real Madrid, dat maandag uit de koker kwam in Nyon. Velen zijn blij dat De Koninklijke aan Ajax gekoppeld is in de achtste finales van de Champions League, maar Tadic trapt op de rem. Hij noemt het optimisme 'een beetje Nederlands'.

"Maar als ik de social media zo bekijk, lijkt het erop dat we al door zijn", vertelt Tadic aan De Telegraaf. "Maar het scheelt wel dat Cristiano Ronaldo daar niet meer speelt. (...) Als je tegen de best mogelijke spelers kunt spelen, worden prestaties nog meer gewaardeerd."

Real is nu niet in goeden doen, maar dat is voor Tadic geen reden om extra optimistisch te zijn. "Madrid is heel ervaren en weet hoe het dit soort wedstrijden moet spelen. Nu heeft de club een mindere periode, maar geloof mij maar dat Real er tegen ons zal staan. Er komen spelers terug van blessures en misschien doen ze in de winter ook nog wat aankopen. Het wordt zwaar, maar we hebben tegen iedereen een kans, omdat we veel kwaliteit hebben."

Ook het Algemeen Dagblad interviewde Tadic na de loting. "We spelen pas over twee maanden tegen hen, hè", zegt de Serviër. (...) "En misschien gaan ze nog spelers kopen in de winterstop. Ik heb het gevoel dat ze Eden Hazard over gaan nemen. Hopen dat Chelsea daar niet mee akkoord gaat", lacht hij vervolgens.

No Poll