'PSG sprak donderdag in Amsterdam met Overmars; ook jurist aanwezig bij gesprek'

'PSG sprak donderdag in Amsterdam met Overmars; ook jurist aanwezig bij gesprek'

03-01-2019 23:52 Laatste update: 23:57
72

De geruchten van de Spaanse krant Marca over Frenkie de Jong worden ondersteund door berichten uit Frankrijk. Volgens Marca heeft Paris Saint-Germain donderdag een nieuwe poging gedaan om De Jong bij Ajax weg te halen. Franse media melden dat de technische afdeling van de club zelfs in Amsterdam was om te praten.

Het begint er steeds meer op te lijken dat De Jong na dit seizoen niet naar FC Barcelona, maar naar PSG vertrekt. Een Franse delegatie was vorige maand al in Amsterdam om te onderhandelen en maakte donderdag op nieuw de reis naar de thuisbasis van Ajax. 

Volgens RMC Sport is Antero Henrique, technisch directeur van PSG, donderdagavond teruggekeerd van zijn afspraak met directeur spelersbeleid Marc Overmars. Volgens RMC was er ook een jurist aanwezig bij het gesprek. Dat zou kunnen betekenen dat een akkoord aanstaande is. De onderhandelingen zijn echter nog niet afgerond. Volgens Romain Collet-Gaudin, een journalist van het Franse Eurosport en Canal+, was ook oud-Ajacied Maxwell aanwezig bij het gesprek. Maxwell en Henrique doen samen de technische zaken van PSG.

Maxwell en Henrique spraken vorige maand met De Jong's zaakwaarnemer Ali Dursun in de Amsterdamse Harbour Club, waar ze werden gespot door De Telegraaf. Na dat gesprek reisden ze af naar het stadion van Ajax om te spreken met Overmars. 

Lees ook: Marca: PSG heeft zich in laatste uren bij Ajax gemeld voor De Jong én De Ligt