Dordtse trainer vertrekt met ruzie: 'Opmerking in het verkeerde keelgat geschoten'

Dordtse trainer vertrekt met ruzie: 'Opmerking in het verkeerde keelgat geschoten'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 23:23di 15-01-2019 om 23:23

Keeperstrainer Rody Hoegee, die dinsdag bekendmaakte per direct te vertrekken bij FC Dordrecht, deed dat omdat hij niet meer overweg kan met hoofdtrainer Claudio Braga. Een beslissing van Braga ligt ten grondslag aan het plotselinge afscheid van Hoegee.

Hoegee maakte dinsdag op zijn persoonlijke Facebook-pagina bekend per direct te stoppen als keeperstrainer van FC Dordrecht. Nu blijkt een onverwachtse keeperswissel voor het duel met FC Den Bosch daaraan ten grondslag te liggen. "Zaterdag werd ik opgebeld door Bryan (Janssen, de keeper die niet speelde, red.), die zei dat hij niet speelde", maakt RTV Rijnmond op uit een gesprek met Hoegee. "Daar wist ik niets van."

"Ongeacht welke beslissing er wordt gemaakt over de keepers, vind ik dat dit met mij als specialist besproken moet worden", vervolgt Hoegee. "Voor de wedstrijd heb ik hierover gesproken met de trainer. Een opmerking over mijn afwezigheid (Hoegee was vanwege privéomstandigheden een paar dagen afwezig bij Dordt, red.), is me compleet in het verkeerde keelgat geschoten. Het was meteen klaar."

Lees ook: Dordt-trainer plaatst statement op Facebook: 'Besloten per direct te stoppen'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws