'Dat ik niet tot een akkoord kom met Vitesse, speelt bij mij he-le-maal niet'

'Dat ik niet tot een akkoord kom met Vitesse, speelt bij mij he-le-maal niet'

18-01-2019 11:21
25

Alexander Büttner wil zijn contract verlengen bij Vitesse: niets meer, niets minder. Dat laat de 29-jarige linksback weten aan de Gelderlander.

Büttner kan rekenen op concrete belangstelling van Fortuna Düsseldorf en het is geen geheim dat in de Bundesliga beter wordt betaald dan in de Eredivisie. De oud-speler van Manchester United, Dinamo Moskou en Anderlecht is echter niet gevoelig voor een aanbieding uit Duitsland.

"De interesse van Fortuna Düsseldorf is dus officieel, maar ik ben totaal niet bezig met een transfer. Nu niet en in de zomer niet. Ik ben op mijn plek bij Vitesse. Ik wil door bij Vitesse. En met die intentie zijn we ook in gesprek met de club", zegt Büttner tegen de Gelderlander. "De inzet is een nieuw driejarig contract. Ik hoop dat we er samen uitkomen."

"Ik heb het hier goed", vervolgt hij. "Ik krijg hier vertrouwen van de trainer en de assistenten. Vitesse is mijn club. We hebben een leuke groep. Uiteindelijk, alles overziend, ben ik hier totaal op mijn plek. Dat ik misschien niet tot een akkoord kom met Vitesse, speelt bij mij niet. He-le-maal niet. Ik ben positief gestemd."

Lees ook: Büttner ziet definitief af van Bundesliga-transfer: "Niet alles draait om geld"