Supersub Pedersen doet het ook tegen PSV: 'Het is nog niet zoals het moet zijn'

Supersub Pedersen doet het ook tegen PSV: 'Het is nog niet zoals het moet zijn'

21-01-2019 08:52 Laatste update: 08:56
6

Nicklas Pedersen blijft na zijn heldenrol voor FC Emmen rustig. De 31-jarige spits van de ploeg uit Drenthe, die als invaller zijn ploeg met twee goals een punt bezorgde tegen PSV (2-2), speelt maandagmiddag 'gewoon' weer mee met het tweede elftal.

Pedersen moet nog steeds wedstrijdritme opdoen. Hij is immers pas net terug van een liesblessure en negentig minuten spelen zit er nog niet in voor de Deen. "Ik heb na deze wedstrijd nog wel wat energie over", zegt Pedersen lachend tegen het Algemeen Dagblad.

"Natuurlijk is dit een belangrijk punt voor de club", legt de 31-jarige spits uit. "Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen. Maar het is niet zo dat we drie punten hebben gepakt, hè? We hebben niet gewonnen."

"Mijn conditie is nog niet zoals het zou moeten zijn. Ik heb dit seizoen al behoorlijk wat last gehad van blessures, maar mijn eerste zeven wedstrijden waren gewoon goed. Ik hoop dat ik dat niveau in de tweede seizoenshelft weer kan bereiken. Scoren deed ik toen alleen nog niet. Maar met die scherpte voor de goal lijkt inmiddels niets meer mis, toch?'"