Slecht nieuws voor AZ: Wuytens wéér geblesseerd na langverwachte rentree

Slecht nieuws voor AZ: Wuytens wéér geblesseerd na langverwachte rentree

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 19:48ma 21-01-2019 om 19:48

AZ-routinier Stijn Wuytens heeft niet lang na kunnen genieten van zijn langverwachte Eredivisie-rentree. De 29-jarige Belg maakte zaterdagavond tegen FC Utrecht zijn eerste minuten van het seizoen, maar is tijdens de training van zondag opnieuw geblesseerd geraakt.

De linkspoot zal dinsdagavond in elk geval niet in actie komen tijdens het bekerduel met Vitesse, bevestigt trainer John van den Brom maandagavond. "Als we het over een teleurstelling hebben, is het dat Stijn er niet bij is morgen", wordt de trainer geciteerd door de AZ-site.

Hoe lang AZ Wuytens moet missen, is niet duidelijk. "Hoe dat eruitziet, weet ik niet. Dat zal moeten blijken. Verder is iedereen fit", aldus Van den Brom. AZ laat in het midden of Wuytens wederom last heeft gekregen van de liesblessure die hem al sinds de zomer parten speelt of dat de Belg een nieuwe blessure heeft opgelopen.

AZ en Vitesse beginnen dinsdagavond om 20.45 uur aan hun reprise van de bekerfinale van 2017. De inzet is een plek bij de laatste vier.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws