'Ik zou het helemaal niet eens zijn met een eventueel vertrek van Van der Gaag'

'Ik zou het helemaal niet eens zijn met een eventueel vertrek van Van der Gaag'

08-02-2019 14:01
13

De spelersgroep van NAC Breda is helemaal niet uitgekeken op Mitchell van der Gaag. Dat benadrukt middenvelder Gianluca Nijholt, die zich achter de trainer schaart.

Van der Gaag maakte na de 3-0 nederlaag bij De Graafschap, waardoor NAC naar de laatste plek in de Eredivisie zakte, duidelijk dat hij zich in de steek gelaten voelde door zijn spelers. "Ik vind dat hij gewoon gelijk heeft", reageert Nijholt in De Telegraaf. "We hebben hem in de steek gelaten. We zijn niet voor de trainer en voor elkaar door het vuur gegaan en hebben het echt af laten weten. Ik vond de opmerking van de trainer meer dan terecht."

Het feit dat NAC hekkensluiter is wakkert de discussie over de positie van Van der Gaag aan. In de spelersgroep is het geen item, stelt Nijholt. "Ik was het al niet eens met het vertrek van Hans (Smulders, technisch directeur, red.) en Justin (Goetzee, algemeen directeur, red.) en zou het al helemaal niet eens zijn met een eventueel vertrek van de trainer. Hij is een heel goede trainer en hem ontslaan zou niks oplossen. Op nog meer onrust zitten we absoluut niet te wachten."