'Appjes uit Amsterdam? Heb nog niet gekeken, maar daar doe ik het niet voor'

'Appjes uit Amsterdam? Heb nog niet gekeken, maar daar doe ik het niet voor'

24-02-2019 17:46
59

Kenneth Vermeer heeft met zijn heldenrol tegen PSV ongetwijfeld veel Ajax-supporters blij gemaakt. Mede dankzij de uitblinkende Feyenoord-doelman kon PSV niet vaker dan een keer scoren. Door de 1-1 is de voorsprong van PSV op Ajax nog maar twee punten.

Emile van de Sande
EINDHOVEN

Wedden

Meer odds

Vermeer krijgt van VoetbalPrimeur de vraag of hij al appjes heeft ontvangen uit Amsterdam. "Ik heb nog niet op m'n telefoon gekeken, maar daar doe ik het niet voor. Ik doe het voor mezelf en Feyenoord, dus dat maakt mij niet zoveel uit", reageert de oud-Ajacied nuchter. Het maakt Vermeer ook niet uit wie er kampioen wordt. "Nee, het boeit me niet zo."

Vermeer heeft het opgenomen voor Sven van Beek, die tegen PSV een rode kaart kreeg. Vermeer kwam uit en had de bal wellicht kunnen hebben, maar toen lag Steven Bergwijn al op de grond. "Sven had hem al vast. Dan weet je al dat het rood is. Of ik bij de bal had gekund? Ik denk het wel, maar zoiets gebeurt in een split-second. Je moet snel reageren. Achteraf kun je zeggen dat hij hem beter niet vast had kunnen houden, maar het gebeurt."

Bekijk hieronder het volledige interview met Kenneth Vermeer!