Onbegrip Advocaat en Janssen over Gustafson en Bazoer: Heb ik ze ook gezegd

Onbegrip Advocaat en Janssen over Gustafson en Bazoer: "Heb ik ze ook gezegd"

Gepubliceerd: zaterdag 2 maart 2019 om 22:05za 02-03-2019 om 22:05

Laatste update: zondag 3 maart 2019 om 09:16zo 03-03-2019 om 09:16

Simon Gustafson benutte zaterdag de eerste strafschop van FC Utrecht, maar gunde de tweede aan Riechedly Bazoer. Daar maakte aanvoerder Willem Janssen zich na afloop van het duel met Heracles Almelo (1-5) boos over.

"Simon Gustafson was zo gul om mij de penalty te laten nemen. Ik versierde een penalty, maar hij staat als nummer een op het lijstje", zegt Bazoer tegen FOX Sports. "Hij zei: als de tweede penalty komt, mag jij hem nemen. Het is zeker een goede vriend van mij, haha."

Na afloop vertelt Dick Advocaat wat hij daarvan vindt. "Hij (Janssen, red.) was kwaad, terecht. Bazoer nam de penalty in plaats van Gustafson, dat is de nemer. Dat vind ik een terechte constatering. Dat heb ik ze ook gezegd. Ik zou het niet zeggen in ieder geval."

Advocaat vindt niet dat Gustafson in de positie is om aan de afspraken te sleutelen. "Nee, dat vind ik niet. Als je afspraken maakt, moet je die nakomen. Ook als je 4-1 voor staat. Ik heb het tegen de hele groep gezegd. Dan kun je wel aardig tegen elkaar zijn, maar daar win je geen wedstrijden mee."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws