Verbaasde Perez over Kuyt: Hoe kun je het daar nou mee oneens zijn!?

Verbaasde Perez over Kuyt: "Hoe kun je het daar nou mee oneens zijn!?"

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 15:33di 12-03-2019 om 15:33

Laatste update: dinsdag 12 maart 2019 om 16:34di 12-03-2019 om 16:34

Tijdens FOX Sports-show Natafelen op maandagavond snapte Kenneth Perez niet zo goed waarom er een stelling langskwam over Dirk Kuyt. De vraag: is het een goed idee dat Kuyt komend seizoen een paar dagen per week stage gaat lopen bij de technische staf van Feyenoord? 

Perez, vast gezicht bij Natafelen, begreep die vraag niet. "Hoe kun je het daar nou mee oneens zijn!? Het is twee dagen in de week! Stel dat hij stage was gaan lopen bij Willem II, dan had de pers weer gezegd: waarom bij Willem II? Is er iets aan de hand?"

Algemeen Dagblad-reporter Sjoerd Mossou vindt de stage van Kuyt bij Feyenoord 1 iets minder vanzelfsprekend. "Bij een ervaren coach had ik natuurlijk, logisch gezegd. In dit geval: Jaap Stam is eigenlijk ook een onervaren coach."

"Dirk Kuyt is een icoon van de club, een tikje eigenwijs. Hij heeft inderdaad met al die spelers van Feyenoord spelers gewerkt, maar dat kan een voordeel en een nadeel zijn. Ik weet niet of het qua onderlinge verhoudingen logisch is."

RTV Rijnmond meldde maandag dat Kuyt in 2019/20 een aantal dagen per week mee gaat lopen met Stam en zijn technische staf. Dat nieuws is nog niet bevestigd door Feyenoord zelf. 

Lees ook: 'Kuyt gaat bij Feyenoord geen deel uitmaken van technische staf Stam'

Poll

Goede zaak dat Kuyt mee gaat lopen bij Feyenoord 1?

(1552 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws