Ihattaren: 'Ik heb een fijn gevoel overgehouden aan gesprek met Koeman'

Ihattaren: 'Ik heb een fijn gevoel overgehouden aan gesprek met Koeman'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 20:15ma 18-03-2019 om 20:15

Mohammed Ihattaren heeft 'een fijn gevoel' overgehouden aan het gesprek met Ronald Koeman. De bondscoach van Oranje hoopt dat de jonge PSV-middenvelder (17) zijn interlands voor Nederland wil gaan spelen, in plaats van voor Marokko. Beide voetbalbonden hebben zich inmiddels bij Ihattaren gemeld.

"Het was een gesprek waar ik een fijn gevoel aan heb overgehouden", vertelt Ihattaren over het gesprek met Koeman aan de NOS. De middenvelder is momenteel met PSV 019 op trainingskamp in Wijster. "Ik praat erover met mijn vader, moeder en broers, maar de uiteindelijke keuze komt op een later moment."

Kiezen tussen Nederland en Marokko heeft niet de hoogste prioriteit voor Ihattaren. "Ik richt mij nu vol op PSV en nu met Oranje onder 19 voor de Eliteronde-wedstrijden", zegt hij.

"Ik heb al met Ihattaren gesproken, nog voordat de Marokkaanse bond dat deed", zei Koeman maandagmiddag op de persconferentie in Zeist. "Hij zat bij Oranje O19 en toen hebben we een gesprekje gehad. Hij moet uiteindelijk zelf beslissen, samen met zijn omgeving, maar we hebben uiteraard laten merken dat we hem een groot talent vinden. Meer kun je ook niet doen, denk ik. Het heeft geen zin om druk uit te oefenen."

Poll

Waar moet Ihattaren voor kiezen?

(1898 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws