'NAC wil op korte termijn een ervaren trainer aanstellen en komt uit bij Brood'

'NAC wil op korte termijn een ervaren trainer aanstellen en komt uit bij Brood'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 06:49di 19-03-2019 om 06:49

NAC wil na het opstappen van Mitchell van der Gaag op korte termijn een ervaren trainer voor de groep zetten. Die moet in de laatste acht wedstrijden de Bredase meubelen alsnog redden. Volgens De Telegraaf staat Ruud Brood op het lijstje bij NAC.

De naam van Brood wordt veelvuldig genoemd in Breda, zo schrijft De Telegraaf. Brood past in het plaatje van een ervaren trainer en daarnaast heeft hij ook het voordeel dat hij als speler bij NAC actief is geweest. De Bredanaars willen op korte termijn een nieuwe trainer aanstellen.

Brood werd volgens de ochtendkrant een tijdje geleden al benaderd voor de functie van technisch directeur bij NAC, maar toen gaf hij aan dat hij liever op het veld wilde blijven werken. Die kans krijgt hij nu, maar volgens De Telegraaf is het nog niet zeker dat hij de handschoen oppakt.

Na het met 4-0 verloren thuisduel tegen FC Utrecht trok Mitchell van der Gaag zijn conclusies. Hij stapte op omdat hij van mening was dat NAC met een andere trainer meer kans zou hebben op lijfsbehoud.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws