Ajax waarschuwt fans voor oplichters: 'Bezig om deze site offline te krijgen'

Ajax waarschuwt fans voor oplichters: 'Bezig om deze site offline te krijgen'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 18:44di 19-03-2019 om 18:44

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 08:26wo 20-03-2019 om 08:26

Ajax-fans die een kaartje willen kopen voor de Champions League-wedstrijd tegen Juventus, moeten op hun hoede zijn. De Amsterdammers hebben hun achterban dinsdagmiddag gewaarschuwd voor een website met 'kaartvervalsers'.

Een niet bij naam genoemde website pretendeert kaartjes voor Ajax-Juventus te verkopen, maar verspreidt valse tickets. Volgens het medium Ajax Life heeft het 'brein' achter deze site al meerdere malen een nieuw rekeningnummer genomen. Ajax laat via de officiële kanalen weten dat het uit alle macht probeert om de website uit de lucht te halen. Supporters die op zoek zijn naar tickets wordt geadviseerd om de informatiesite Weet Waar Je Koopt te raadplegen.

Ajax neemt het op woensdag 10 april in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen Juventus. De return in Turijn staat gepland voor dinsdag 16 april. Het stadion zal naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht zijn voor de heenwedstrijd, net zoals dat het geval was bij de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. Ook voor de zogeheten 'viewing party' in de naastgelegen Ziggo Dome gingen alle kaartjes over de toonbank.

Poll

Heeft Ajax kans tegen Juventus?

(13085 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws