'Allemaal kleine dingen, Go Ahead-organisatie werd gestoord van Ten Hag'

'Allemaal kleine dingen, Go Ahead-organisatie werd gestoord van Ten Hag'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 19:38vr 22-03-2019 om 19:38

Erik ten Hag dreef de medewerkers van Go Ahead Eagles in zijn eerste maanden als trainer van de club tot wanhoop. Dat stelt voormalig voorzitter Edwin Mulder van de Deventenaren.

"De organisatie werd in het begin gek van Erik ten Hag", zegt Mulder bij RTV Oost. "Ik kreeg een lijstje. Daar stond in dat het ballenrek iets meer met een afschot moest. De dug-outs moesten een paar meter verplaatst worden, er moesten vakken op het trainingsveld komen, hij wilde ramen in zijn kantoor. En er zijn ook nog dertig veldbedjes gesponsord, want de jongens moesten meer trainen."

"Allemaal dat soort kleine dingen", aldus Mulder. "De eerste drie maanden werd de Go Ahead-organisatie er gestoord van. Zijn bijnaam was De Kleine Generaal. Maar toen het begon te werken en er een topsport klimaat ontstond, werd iedereen enthousiast. Tot op de dag van vandaag is er geen betere trainer meer geweest dan Ten Hag, als je het medewerkers en supporters vraagt."

Overigens was Marc Overmars destijds ook actief in De Adelaarshorst. Dat de twee nu samen actief zijn bij Ajax, verbaast Mulder niet. "Dat Marc een keer naar een grotere club zou gaan, lag wel voor de hand. Hij is natuurlijk ook oud-speler van Ajax. En ik wist dat Marc heel erg gecharmeerd was van Erik ten Hag, dus voor mij kwam het niet echt als een verrassing."

Poll

Verdient Ten Hag meer waardering bij Ajax?

(6867 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws