Frenkie de Jong merkt ongeduld op tribune: 'Dan hoor je de mensen schelden'

Frenkie de Jong merkt ongeduld op tribune: 'Dan hoor je de mensen schelden'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 00:40wo 17-04-2019 om 00:40

Frenkie de Jong kan zijn geluk niet op na de wereldprestatie van Ajax in de kwartfinale van de Champions League. De Ajacied voelde de onvrede bij de Juventus-fans met de minuut toenemen, vertelt hij breedlachend aan VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
TURIJN

"We hebben gevoetbald zoals wij kunnen en zeker gezien de tweede helft hebben wij verdiend gewonnen", steekt Frenkie de Jong van wal. De 21-jarige middenvelder had in de gaten dat de Juventus-fans steeds gefrustreerder raakten. "Natuurlijk merk je het ongeduld op de tribune. Als een bal dan niet lukt, dan hoor je de mensen roepen en schelden. Dat voel je wel."

De ontlading is groot, maar De Jong ziet Ajax nog altijd als underdog. "We zijn zeker niet de favoriet, maar als je bij de laatste vier zit heb je natuurlijk altijd kans om te winnen." Het feest barstte meteen na het laatste fluitsignaal al los. De Oranje-international denkt dat daar voorlopig geen einde aan komt. "Ik denk dat het ook moeilijk wordt om gelijk te slapen. Je bent nog steeds helemaal wakker."

Bekijk hieronder het hele interview met Frenkie de Jong!

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws