KNVB en Ajax krijgen nieuws: speeldata Champions League-wedstrijden bekend

KNVB en Ajax krijgen nieuws: speeldata Champions League-wedstrijden bekend

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 10:33do 18-04-2019 om 10:33

Laatste update: donderdag 18 april 2019 om 10:43do 18-04-2019 om 10:43

De speeldata van de halve finales van de Champions League zijn bekend gemaakt. Ajax speelt op dinsdag 30 april de uitwedstrijd tegen Spurs in Londen, waardoor het doorgaan van de wedstrijd tegen De Graafschap op zondag 28 april een utopie lijkt.

De KNVB zat al in de knoop door het Europese succes van Ajax en weet nu precies met welke speeldata dat Ajax te maken gaat krijgen. De Amsterdammers spelen op dinsdag 30 april op het nieuwe White Hart Lane de heenwedstrijd tegen Spurs, waarna op woensdag 8 mei de return in de Johan Cruijff Arena op het programma staat. Dat betekent dat het competitieduel tussen Ajax en De Graafschap van zondag 28 april sowieso verplaatst moet worden.

Als die wedstrijd op zondag blijft staan hebben de Amsterdammers immers maar één dag rust tussen de twee duels en dat zal de KNVB koste wat het kost willen voorkomen. De bekerfinale, gepland op zondag 5 mei, kan wel blijven staan. De andere halve finale tussen Liverpool en Barcelona wordt op woensdag 1 mei in Barcelona afgewerkt, waarna de return op Anfield gepland staat op dinsdag 7 mei.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws