Mbappé geeft uitsluitsel over toekomst: Ik zal naar Real kijken als liefhebber

Mbappé geeft uitsluitsel over toekomst: "Ik zal naar Real kijken als liefhebber"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 11:47ma 22-04-2019 om 11:47

Laatste update: maandag 22 april 2019 om 13:01ma 22-04-2019 om 13:01

De kans is aanzienlijk dat Kylian Mbappé ook komend seizoen bij Paris Saint-Germain speelt. De Franse wereldster heeft geen plannen om te vertrekken en ook trainer Thomas Tuchel rekent erop dat Mbappé na de zomer in Parijs te bewonderen is. 

Zondagmiddag kroonde PSG zich tot kampioen van Frankrijk, zonder zelf in actie te komen. Die avond won het zelf ook nog met 3-1 van AS Monaco. Na afloop gaf Mbappé aan dat hij geen plannen heeft om te vertrekken. "Ik blijf bij Paris Saint-Germain, ik zit middenin het project van de club", aldus het begeerde talent tegenover Canal+.

Mbappé wordt veelvuldig in verband gebracht met een toptransfer naar Real Madrid, zeker nu zijn grote idool Zinedine Zidane weer aan het roer staat in Madrid. "Ik ben blij voor Real Madrid dat Zizou is teruggekeerd, maar ik zal de wedstrijden kijken als liefhebber (en niet als speler, red.)."

Tuchel
Ook Tuchel gaat ervan uit dat hij komend seizoen beschikt over Mbappé. "De president (Nasser Al-Khelaifi, red.) heeft me altijd hetzelfde gezegd: er is geen kans dat hij komende zomer zal vertrekken. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat hij een speler van ons blijft. Hij is belangrijk in het behalen van onze doelen. Om te winnen, hebben we spelers als Kylian nodig", aldus Tuchel.

"Hij is een speler die het verschil kan maken, dat laat hij iedere week zien. Als je PSG bent, verwacht iedereen dat je wint. Om die reden hebben we de beste spelers nodig, zoals Kylian."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws