Bruggink en Perez speculeren over Tadic-transfer: 'Daar kan hij renderen'

Bruggink en Perez speculeren over Tadic-transfer: 'Daar kan hij renderen'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 23:13di 23-04-2019 om 23:13

Ajax-uitblinker Dusan Tadic zou een goede speler zijn voor Manchester United. Dat stelt Arnold Bruggink. Kenneth Perez denkt aan Tottenham Hotspur.

Tadic was dinsdagavond tegen Vitesse (4-2) weer goed voor twee goals en een assist, waardoor hij dit seizoen een aandeel heeft in liefst 51 Ajax-treffers. "Voetbal wordt met het hoofd gespeeld. Manchester City is denk ik een stapje te hoog, omdat daar nog betere spelers rondlopen. Denk aan David Silva. Maar ik denk dat hij bij Manchester United uitstekend kan renderen", stelt Bruggink in de studio van FOX Sports.

"Het gaat erom wat je eromheen zet", vervolgt de oud-speler van onder meer PSV, FC Twente en Hannover 96. "Ik denk dat hij slimmer is en sneller denkt dan andere jongens. Dat maakt volgens mij altijd het verschil." Perez komt met een andere Premier League-club op de proppen voor Tadic. "Bij Spurs willen ze ook voetballen. Veel oud-Eredivisie-spelers doen het daar goed. En ze spelen zelfs in de halve finale, heb ik gehoord", verwijst hij met een knipoog naar de aanstaande Champions League-clashes tussen Tottenham en Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws