Serero doet Overmars aanbeveling: Twintig miljoen euro. Wat zeg ik? Dertig!

Serero doet Overmars aanbeveling: "Twintig miljoen euro. Wat zeg ik? Dertig!"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 00:23wo 24-04-2019 om 00:23

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 00:43wo 24-04-2019 om 00:43

Als Thulani Serero in de schoenen van Marc Overmars zou staan, speelt Martin Odegaard volgend seizoen bij Ajax. De uitblinker van Vitesse moet volgens zijn Zuid-Afrikaanse ploeggenoot minimaal twintig miljoen euro kosten.

Odegaard wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax, dat na dit seizoen op zoek lijkt te moeten naar een opvolger van Hakim Ziyech. Serero zou het wel weten. Op de vraag van Voetbal International of hij de portemonee zou trekken voor Odegaard, antwoordt hij: "Ja, meteen. Twintig miljoen euro. Wat zeg ik? Dertig! Hij zou hier heel goed passen. Een technische speler met heel veel kwaliteit."

Serero speelde tussen 2011 en 2017 bij Ajax en ziet dat zijn oude club dit seizoen Europa verovert. "Het is mooi om terug te zijn en te spelen tegen mijn oude ploeggenoten. Ik heb goede herinneringen hier, zeker die Champions League-wedstrijd tegen Barcelona. Wie toen scoorde? Hoesen! Haha, nee ik ook. Of ik Ajax gezien heb in de Champions League? Nee, ik kijk geen voetbal! Echt nooit, ik weet niet waarom, geen idee."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ajax vol voor Odegaard gaan?

(6751 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws