Van de Beek duikt op in Engelse geruchtenmachine: 'Spurs overweegt transfer'

Van de Beek duikt op in Engelse geruchtenmachine: 'Spurs overweegt transfer'

05-05-2019 06:55 Laatste update: 09:43
40

Donny van de Beek is een belangrijk transferdoelwit van Tottenham Hotspur, mocht de Londense club Christian Eriksen kwijtraken. Dat claimt althans boulevardkrant The Daily Mail dit weekend.

Spurs zou willen profiteren van de goede relatie met Ajax na de transfers van Eriksen, Jan Vertonghen en Davinson Sánchez. Het prijskaartje van de 22-jarige Oranje-international is bovendien al bekend: ruim vijftig miljoen euro. Van de Beek maakte dinsdag nog de winnende tegen Tottenham in de eerste confrontatie in de halve finale van de Champions League.

Wedden

Meer odds

The Daily Mail schrijft overigens dat Spurs concurrentie heeft van Bayern München en Borussia Dortmund. Paris Saint-Germain en Real Madrid, de laatste weken juist veelvuldig gelinkt aan de middenvelder uit Nijkerkerveen, worden opvallend genoeg niet genoemd in het bericht.

Het is duidelijk dat manager Mauricio Pochettino komende zomer eindelijk weer eens met een volle buidel de transfermarkt op mag. Naast Van de Beek staan Jack Grealish, Wilfried Zaha en Ryan Sessegnon hoog op het wensenlijstje.