Vriendin De Jong: 'We hebben een briefje gemaakt met alle voor- en nadelen...'

Vriendin De Jong: 'We hebben een briefje gemaakt met alle voor- en nadelen...'

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2019 om 18:00di 07-05-2019 om 18:00

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney hebben samen de keuze gemaakt om naar Barcelona te verkassen. Die keuze was nog niet zo eenvoudig, zo vertelt de vriendin van de Ajax-middenvelder in een interview met FHM.

"Zo’n beslissing maak je samen", vertelt ze tegenover FHM over de keuze voor Barcelona. "Je moet een keuze maken waar je de komende jaren samen gaat leven. Frenkie kon naar Parijs, Manchester en Barcelona. Ik ben in alle drie de steden geweest om te kijken. Het is wel een stap waar je de komende jaren gaat wonen."

Volgens Kiemeney nam het stel een week de tijd om de knoop door te hakken. "Frenk had die week twee aspirines per dag nodig voor z’n hoofdpijn. Uiteindelijk zijn we met z’n tweetjes aan de keukentafel gaan zitten, hebben een briefje gemaakt met alle voor- en nadelen en zijn we uitgekomen bij Barcelona. Een supermooie stad om te wonen, een droomclub en het avontuur spreekt ons enorm aan."

De verhuizing is overigens nog niet in kannen en kruiken. "We hebben nog niks definitief, maar al wel wat dingetjes op het oog. We weten wat er in de aanbieding is. Nu is het heel druk met het leven hier, dus na het seizoen gaan we ons echt op de verhuizing en de overstap focussen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws