'Ajax en PSV willen zich na transfers nog altijd melden bij Mexicaanse verdediger'

'Ajax en PSV willen zich na transfers nog altijd melden bij Mexicaanse verdediger'

07-05-2019 22:28
57

Ajax en PSV blijven nadrukkelijk geïnteresseerd in Edson Alvarez. Volgens ESPN Deportes willen beide Nederlandse topclubs zich versterken met de 21-jarige verdediger van Club América, maar wachten ze op een uitgaande transfer.

Ajax ziet in de Mexicaanse international de opvolger van Matthijs de Ligt, die hard op weg lijkt naar FC Barcelona. PSV lijkt op zijn beurt wel eens afscheid te moeten nemen van routinier Daniel Schwaab. De Duitser wil vanwege familieomstandigheden mogelijk terugkeren naar zijn vaderland.

Hoewel Alvarez een fors prijskaartje heeft van naar verluidt tien miljoen euro, vormt dat voor zowel Ajax als PSV waarschijnlijk geen beletsel. De Amsterdammers incasseerden al tientallen miljoenen in de Champions League en kunnen enkele zéér lucratieve transfers sluiten. De Eindhovenaren wacht vermoedelijk een recordzomer dankzij Steven Bergwijn en Hirving Lozano.

Ajax en PSV zijn ook in de Eredivisie nog in een gevecht verwikkeld. Met twee duels te spelen hebben de titelconcurrenten evenveel punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie