De Graafschap trekt aanbod voor captain in: 'Weet niet waar dit nu vandaan komt'

De Graafschap trekt aanbod voor captain in: 'Weet niet waar dit nu vandaan komt'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 08:33wo 15-05-2019 om 08:33

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 09:14wo 15-05-2019 om 09:14

Nog één wedstrijd tegen Ajax plus de play-offs om promotie/degradatie en dan zit het hoofdstuk-De Graafschap er waarschijnlijk op voor Bart Straalman. De 22-jariger verdediger speelt al sinds 2014 in het eerste elftal en beschikt over een aflopend contract.

De Graafschap bood Straalman aan om zijn verbintenis te verlengen, maar de aanvoerder liet weten dat hij na het seizoen pas wilde beslissen over zijn sportieve toekomst. Inmiddels hebben De Superboeren hun aanbieding ingetrokken, weet de Gelderlander. "Ik weet niet waar dit besluit ineens vandaan komt. Ik ben vanaf het begin heel duidelijk geweest", reageert de aanvoerder uit Winterswijk.

Straalman wil De Graafschap eerst op het hoogste niveau houden en daarna pas nadenken over een mogelijke transfer. Een langer verblijf in Doetinchem is niet uitgesloten, al is de kans daarop niet heel groot. "Ik ga pas over twee à drie weken over mijn toekomst nadenken. Of De Graafschap dan nog een optie is, zie ik wel. Dat hangt af van meerdere factoren, ook wie de nieuwe trainer wordt."

Poll

Gaat De Graafschap het vege lijf redden in de play-offs?

(1591 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws